Dimma!!!

oj, oj, vaknade upp idag och kunde inte se skyskraporna på andra sidan floden för att dimman låg så tät.. Men inget kan hindra mig från att träna! ;)  Haha ^^ Mr.Park Chauffören tyckte att jag var tokigt idag när vi åkte mot träningen och flera gånger frågade han om jag verkligen skulle träna i det dåliga vädret om han inte skulle vända och köra hem mig :P  men när jag väl kom fram så var det inga probelm att se tavlan och när det ännu är 14 grader i luften så måste man ju passa på att njuta av skön skjutning utan att frysa :)

Har även fått fram filmer på mig när jag skjuter från massa olika vinklar gå gärna in och titta!
https://picasaweb.google.com/dante.huapaya/Cicci?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJbfm4bM8tO34AE&feat=directlink 

Efter ett långt bra träningspass blev dem raka vägen hem för att sätta sig med Historieboken och Gustav II Adolf ... Svensk historia är inte alltid så kul många kungar namn och årtal men snart så har jag fått bukt på uppsattsen :)

Tog även ett lite break i pluggande och gick med Eva och fikade på ett blomstercafe som ligger ganksa nära. Jätte mysigt att sitta och fika mitt i en blomsterbutik med alla fina blommer och dofter,, Lagom sysselsättning medans hunden TinTin var hos frisören :)

haha så här söt var han när vi fick tillbaka honom! ^^



 visst blev han söt precis som en liten tjej ;)

nu sitter jag och pluggar ännu lite till innan det blir säng dags igen då dagarn går så fort nu ...

Ha en bra kväll alla! :D
puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0