Jul Bazaar at Grand Hilton

Godagen!

Började fömddagen med att som planerat åka med Eva till en annan del av stan där det på Hotel Grand Hilton var julbasar idag - can tyckas vara lite tidigt men kan medela att det inte var så mycket jul saker där heller. Eftersom det finns så många "foreigners" utläningar som bor här så finns det massa klubbar tex så finns det en Svea klubb med svenska kvinnor och en nordisk klubb med alla de nordiska länderna, en indisk klubb osv....
Så de flesta utav alla dessa klubbar fanns med idag och hade ett bord som representerade lande och så sålde de speciella saker som var typiskt för landet :) 
Sen så var det månaga välgörenhets föreningar där! :) 



Så det första jag såg när jag kom in var Unicef ståndet! blev så glad eftersom jag själv också är en frivilig arbetare innom Unicef -
 

  Jätte fina leksaker hade dem!
och en massa annat fint bla julkort som vi så klart köpte ett gäng av :)  Alla kan göra något men ingen kan göra allt! Gör världen till en bättre plats för både barn och vuxna! gör en instatt stor som liten allt räknas! :)

 En pakistanier stod och sålde mattor,

 Nordiska bordet! :D

   Knäckebröd!!! Vi köpte tre paket :)

 Sir Lanka hade lite tyger m,m fint

 Tyskarna hade choklad julkalendrar som vi så klart köpte :) ett måste till julen ju ^^

De nästan enda julsakerna som vi hittade :P 

Kenya hade ett häftigt bord med massa prylar på!

 Canada hade så klart LönSirap :)

 Brasilen sålde kristaller :)

 Sen fans det även en del med mat där olika länder lagade specifik mat för landet,,

Efter en hel del shopping åkte vi trötta och nöjda hem..

Precis när vi kommit hem vid kl 2 startade stadslarmet! Vi visste sen igår att det skulle starta vid 2 för en gång varje månad har man militär övning i seoul då sätter de igång stadsalarmet som om det våre på riktigt att nord korea attackerade sen stoppas all trafik och man ska helst springa ner i källare/skyddrum eller ner i tunnelbanan, Vi gjorde inget utav detta utan stod på balkongen och tittade ut över alla broar som dömdes på bilar och hur allting sen stod still i 20 min ..Ljudet som de spelar ut i låter som ett typsikt alarm från andra världskriget så det var en speciell känsla, Sen kom det flera jas-flygplan över floden jätte lågt och shit va det lät när de åkte förbi nästan så att glaset på fönstren började skaka!   Tyckte att det var en häftig upplevese och glad äver att det bara var e vanlig övninga.. För första gången i mitt liv har jag fått lite inblick hur det skulle kunna låta / se ut om det skulle börja bli krig .... Men ingen fara kommer inte hända men bra endå att de tränar osv vet att man i sverige hade ngt likande förr men att man nu bara har det typ 2 gånger om året och inte så omfattande som det är här .. 

Men nu är klockan på tok för mycket så dags att sova! :) 

Sov sött <3 
pussar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0