Thanksgiving

Tjabba Tjena Hallå!

Idag har vi tillagat en hel kalkon på 5kg :)  shit det är mycket jobb för att få den att bli bra ca 4h i ungene och den ska både fyllas med saker och penslas under hela tiden som den står i ugnen , som tur var hade martin gjort detta förr så Eva, jag och linnea gick på en promenad ner mot stan iställer, där började vi våran jakt efter grädde- och efter att ha varit i 3 affärer hittade vi det äntligen! nackdelen med att bo i länder där man inte använder mjölkprodukter. 

 Gick förbi denna trädgården lite kul att linda in hela träden i halm :P vintern är påväg!

 Linnea med kalkonen innan den den är fixad


  Oscar och jag hjälpte också till dock inte med kalkonen utan med efterrätten :P  på bilden skollar vi mandlar

 Precis utagen från ugnen efter 4h :)

 och sen vid halv 7 var middagen serverad :) oh så gott det var med gräddsås potais och kalkon :D  mums mums 

 Efterrätt :)
Bärmazarin blev väldigt bra så är nöjd med min instatts :) 

Nu är det soff mys som gäller och laddning inför morgondagens träning med Coach Kim Mi Young :) 

Hoppas all där hemma har en bra lördag! 
Har nyss tittat på Bågskytte tävlingen Julosten live på nätet :) Är grymt sugen på att tävla nu! :P 

Natti natti puss på er<3


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0