Hundar!

En veckar har gått väldigt fort på både gott och ont,, men känns som att jag kommer hinna med att uppleva väldigt många saker på resan, varje dag har varit full av nya intryck:)
Hela förmiddagen tränade jag med en massa andra skyttar! kul och intressant att se vilken grymt fin teknik många har fast vissa var precis nybörjare:P  Jätte skönt att stå i 23 + och skjuta i t-shirt hoppas på att man kan få lite färg också ;)

Efter träningen och luch åkte vi till en djurmarknad med bara katter och hundar, för nu har Eva (fru i huset) fått ideén om att de ska skaffa en brun pudel.. När man åker på en marknad i korea så menar man att man åker till ett område/en gata där de bara säljer de man vill titta på- alltså som nu på den gatan vi var på och kollade på hudar fanns det säkert 35 olika hundaffärer! Och så är det med allt här ska man tex titta på möbler så åker man till möbelgatan osv det finns gator med allt man kan tänka sig!
Det var ganska jobbigt att gå runt att titta för del var hundarna väldigt små bara 8 veckor överallt och de bode i små glasburar typ med kanske 40X50 cm stora,, så det kändes som lite djurplågeri- å alla verkligen såg ut som "Snälla ta mig"...
 Linnea med en av valparna vi tittade på den var så himla söt!!!!

Men efter att vi känt att vi kollat klart så åkte ja å linnea vidare till nästa marknad "dongdaemun market" det var mera en marknad som är blandat med allt möjligt från mat-kläder-turist saker:  Jag personligen tycker att det är väldigt mysigt att gå runt på marknader.. Så det blir flera utflykter till markander! :) 
  Det vär väldigt mycke folk!
 Här sålde dom b.la kokta snäckor som folk köpte och åt ur pappmuggar:P det såg inte så lockande ut så våga inte testa! Men instället så testade jag att äta rostade kastanjer- det smakade inte så mycket men var ganska tort inte jätte gott men helt klart värt att testa:P

Och till kvällsmat blev det traditionel koreansk barbeque, då köper man in kött som man grillar själv vid bordet och äter tillsammans med olika tillbehör såser grönsaker soppa m,m :) faktiskt rikigt gott och mysigt att sitta å grilla köttet själva vid bordet:) 
     
Så nu har alla bilder kommit upp så nu blir det sängen, är helt slut efter dagen och imorgon kommer en ny vilken lycka ;)

Puss å kram på er! <3  

Kommentarer
Postat av: Marl

Cicci! Ett tips från mig. Namdaemun market är urhäftigt att åka till. Det ligger ganska nära Hotell President. Där bodde vi när vi hämtade Noel :) Granne med hotellet ligger Lotte, ett jättestort varuhus där verkligen ALLT finns.



Sen kan du åka till Itaewon. En shoppinggata med många affärer, sportkläder och annat. Du kan gå till en skräddare och få en klänning uppsydd... Urkul!



JAG VILL HÄLSA PÅ DIG!!!

2011-10-04 @ 08:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0